Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736527695

Amistoso (Int., RC) 736527695 Información oficial sobre el partido 736527695 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Espolín FC Alineación oficial del equipo 'Espolín FC' en el partido 0 - 1 A Lack of Gravitas Alineación oficial del equipo 'A Lack of Gravitas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Espolín FC Alineación oficial del equipo 'Espolín FC' en el partido 0 - 1 A Lack of Gravitas Alineación oficial del equipo 'A Lack of Gravitas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Espolín FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Espolín van sortir al contraatac al minut 87, però Martzel Igeta va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Valdés de Espolín la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

A Lack of Gravitas

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yohan Serre, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Manel Quintanilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jaka Zimic no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del NoGravitas que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Kévin Jacquinot, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 270 Minuto 62 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a NoGravitas al minut 62, però el xut de Dennis Wright va topar amb la tanca defensiva.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Sergio Van asperen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 86, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Maurino Castrelo.