Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736526810

Amistoso (Int.) 736526810 Información oficial sobre el partido 736526810 en Hattrick

10.07.2024 15:20:00

Léofer United Alineación oficial del equipo 'Léofer United' en el partido 4 - 1 AlcobendasGP Alineación oficial del equipo 'AlcobendasGP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Léofer United Alineación oficial del equipo 'Léofer United' en el partido 9 - 0 AlcobendasGP Alineación oficial del equipo 'AlcobendasGP' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Léofer United

Goles Goles

  • 122 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Léofer contenien la respiració mentre en Davut Levzi s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 83 (Gol por la derecha): Corria el minut 83 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Daniel Mesnil, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Léofer va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Davut Levzi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Léofer pel centre va donar un gran resultat: el gol de Leano Schwerzmann va posar el 4 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Léofer va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Davut Levzi en un 1 contra 1 amb el porter Enrique Solano, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Davut Levzi una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 43, però una magnífica aturada de Enrique Solano va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 69 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Arnold Sosnin estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lyonel Bouville de Léofer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

AlcobendasGP

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73 en Miguel Ángel Manrique va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): AlcobendasGP va estar a punt d'empatar al 54 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Romelio Velásquez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.