Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736526789

Amistoso 736526789 Información oficial sobre el partido 736526789 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Kripton Kr Alineación oficial del equipo 'Kripton Kr' en el partido 3 - 2 Sant Qgat Alineación oficial del equipo 'Sant Qgat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Kripton Kr Alineación oficial del equipo 'Kripton Kr' en el partido 3 - 0 Sant Qgat Alineación oficial del equipo 'Sant Qgat' en el partido
Tiene un resultado normal 2.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kripton Kr

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del Kripton amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Garikoitz Ixurko en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Kripton va ser Tobias Törnlius.
  • 135 Minuto 57 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Tobias Törnlius va marcar el 3 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Klausjürgen Masser va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Juan Carlos Carbonell va estar a punt d'empatar per a Kripton quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Sergio Uruabarrena va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Javier Sinde. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Javier Sinde es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tobias Törnlius.

Sant Qgat

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): Amb 12 minuts jugats, Albert Mateescu de SQT va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 152 Minuto 76 (Gol por la izquierda): SQT va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Harri Lizeaga va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 54 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Carlos Morillo, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Andoni Tapia Cabezón haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a SQT al minut 71.