Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736525353

Amistoso (Int., RC) 736525353 Información oficial sobre el partido 736525353 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 5 - 3 ReaI Madrid Alineación oficial del equipo 'ReaI Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 4 - 1 ReaI Madrid Alineación oficial del equipo 'ReaI Madrid' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 els aficionats van embogir quan en Alejandro Moleiro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Las Palmas.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vicente Vitorica, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Las Palmas.
  • 121 Minuto 94 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Vicente Vitorica, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Las Palmas se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 94.
  • 134 Minuto 100 (Gol de penalti): Las Palmas va obtenir un penal al minut 100, que va llançar a la perfecció Haseeb Khar. 4 - 2 a favor dels locals.
  • 131 Minuto 111 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que 刘 (Liu) 南维 (Nanwei) va aprofitar per marcar el 5 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Artze Gazteluondo de Las Palmas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Alejandro Moleiro es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Moleiro, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): En Haseeb Khar va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 205 Minuto 99 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Las Palmas va estar a punt de marcar quan Enrique Curiaciviart va fer una passada impressionant a Finn Kallenberg, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

ReaI Madrid

Goles Goles

  • 143 Minuto 75 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de RMA eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 75, Khaqan Naveed va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 1.
  • 162 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Rehman Raisani va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 89.
  • 153 Minuto 115 (Gol por la derecha): RMA van aconseguir el 5 - 3 que retallava diferències al minut 115 quan Rehman Raisani sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 7 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Adolfo Cordera va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 207 Minuto 76 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Wakaas Nosherwan va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Humayun Muhammad va marcar al minut 89 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Nosherwan Talib de RMA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.