Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736524701

Amistoso (Int., RC) 736524701 Información oficial sobre el partido 736524701 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Mamba Team Alineación oficial del equipo 'Mamba Team' en el partido 4 - 5 FC Tanke Kiel Alineación oficial del equipo 'FC Tanke Kiel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mamba Team Alineación oficial del equipo 'Mamba Team' en el partido 4 - 0 FC Tanke Kiel Alineación oficial del equipo 'FC Tanke Kiel' en el partido
Tiene un resultado normal 3.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mamba Team

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Passat el minut 21 de joc, Atanasii Diduh facilitava les coses al Mamba amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mamba amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 32, deixant Jan Fredrik Fredriksen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Mamba aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Pedro Real va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 185 Minuto 99 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mamba van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ignacio Ahuir va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Al minut 2 es va veure una gran oportunitat per a Mamba per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Raúl Montells, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Mamba per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 28, quan Jan Fredrik Fredriksen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Mamba va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jan Fredrik Fredriksen en un 1 contra 1 amb el porter Idipodas Katritsis, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Adán de Son del Mamba ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 74 minuts, en Jan Fredrik Fredriksen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 223 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82, Jan Fredrik Fredriksen arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 93 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Raúl Montells va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

FC Tanke Kiel

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tanke va ser finalitzada des de l'esquerra per Herko Fohrn al minut 17. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Francesco Bartolacelli de Tanke es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): Francesco Bartolacelli va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Tanke, Bernd-Wilhelm Ophoff, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 172 Minuto 98 (Gol por la izquierda): Al minut 98 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tanke prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Dhanishta Goli.
  • 171 Minuto 101 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Francesco Bartolacelli que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 4 - 5 per a Tanke.