Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736524098

Amistoso (Int.) 736524098 Información oficial sobre el partido 736524098 en Hattrick

10.07.2024 17:55:00

The Stars FC Królewiec Alineación oficial del equipo 'The Stars FC Królewiec' en el partido 1 - 5 Fabulous Napkins Alineación oficial del equipo 'Fabulous Napkins' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
The Stars FC Królewiec Alineación oficial del equipo 'The Stars FC Królewiec' en el partido 0 - 5 Fabulous Napkins Alineación oficial del equipo 'Fabulous Napkins' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Stars FC Królewiec

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Arkadiusz Załęcki de The Stars va aconseguir igualar el partit al minut 27, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marek Zaskórski de The Stars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Fabulous Napkins

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): En Daniel Sáenz Barrio donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 17 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Javier Zafra-Vázquez que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Raúl Lagares de Fabulous l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 67 de partit.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Raúl Lagares va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 69, i va fer pujar el 1 - 4 per a Fabulous.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Gergin Zhilkov, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): Ettore Patrizi quasi marca en una jugada assajada de córner que Francisco Cascabuey havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Raúl Lagares, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Javier Zafra-Vázquez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Adam Tomalak, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Javier Zafra-Vázquez després de 70 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adam Tomalak va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Javier Zafra-Vázquez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Fabulous va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Ettore Patrizi de Fabulous va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.