Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736523478

Amistoso 736523478 Información oficial sobre el partido 736523478 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Go Fuenla Go Alineación oficial del equipo 'Go Fuenla Go' en el partido 7 - 4 Leito FC Alineación oficial del equipo 'Leito FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Go Fuenla Go Alineación oficial del equipo 'Go Fuenla Go' en el partido 10 - 2 Leito FC Alineación oficial del equipo 'Leito FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Go Fuenla Go

Goles Goles

  • 113 Minuto 8 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Jordi Basachs de Go Fuenla va aconseguir igualar el partit al minut 8, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 111 Minuto 35 (Gol por el centro): Passat el minut 35 de joc, Òscar Llanet facilitava les coses al Go Fuenla amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 122 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Go Fuenla contenien la respiració mentre en Diego Calatañazor s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Go Fuenla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Juan Adolfo Rama progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Go Fuenla va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Diego Calatañazor des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Hugo Roldán, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 4 per a Go Fuenla.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Go Fuenla pel centre va donar un gran resultat: el gol de Òscar Llanet va posar el 7 - 4 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 15 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Denís Bago de Go Fuenla no va ser gol per ben poc.
  • 285 Minuto 90 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Jordi Basachs, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, José María Belloso de Go Fuenla es va guanyar la targeta groga merescudament.

Leito FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 3, el Leito va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Gillen Allotz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Inácio Peixoto es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 151 Minuto 41 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 41, el jugador visitant Inácio Peixoto va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 119 Minuto 82 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Jesús María Abadía el va rematar Diego Armona amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 4.