Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736521931

Amistoso (Int., RC) 736521931 Información oficial sobre el partido 736521931 en Hattrick

10.07.2024 22:50:00

Selección de Lima Alineación oficial del equipo 'Selección de Lima' en el partido 3 - 5 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Selección de Lima Alineación oficial del equipo 'Selección de Lima' en el partido 2 - 8 triana fc Alineación oficial del equipo 'triana fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,4 % 0,3 % 93,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Selección de Lima

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): Passats 17 minuts, Enrique Atalaya, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Selección es posava per davant!
  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Selección prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Menahem Stern va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Passat el minut 79 de joc, Ramiro Herencia facilitava les coses al Selección amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 18 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Carrasco va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 18. En Ramiro Herencia va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

triana fc

Goles Goles

  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 19 minuts Tadeusz Kiliański va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 162 Minuto 27 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 27, quan Julio Morales va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): En Ricardo Silveira donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 62 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): triana va aconseguir l'avantatge de 3 - 4 al minut 80. Benjamín Sanz Magallón va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Al minut 83, un xut de Ricardo Silveira des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del triana que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Ricardo Silveira, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Perico Castellano de triana es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ander Jalón de triana es va emportar una amonestació al minut 23 per provocar un rival.