Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736521818

Amistoso (Int., RC) 736521818 Información oficial sobre el partido 736521818 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

La Muralla F. C. Alineación oficial del equipo 'La Muralla F. C.' en el partido 5 - 3 Anchieta. FC Alineación oficial del equipo 'Anchieta. FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Muralla F. C. Alineación oficial del equipo 'La Muralla F. C.' en el partido 2 - 0 Anchieta. FC Alineación oficial del equipo 'Anchieta. FC' en el partido
Tiene bastante suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Muralla F. C.

Goles Goles

  • 120 Minuto 21 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 21, indicava inequívocament que en Adolfo Francés va saber trobar la xarxa rival. Muralla desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Als 76 minuts de joc, els nois de Muralla van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Adolfo Francés augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Matheus Castells va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Domingos Guilherme de Muralla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Mihai Cambrea en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Udo Ledou de Muralla és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Benedito Cócó, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Mihai Cambrea va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Muralla i 4 - 3 al marcador.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Kevin McKeever va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de Muralla a la tanda de penals: 5 - 3!

Anchieta. FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): En Stefan Seherr va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Jochen Taul la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per Anchieta. va ser Nivaldão Monlevade, que així va deixar el marcador en 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 111 (Ocasión por la izquierda): Al minut 111, un refús desafortunat de Jesús Fivaller, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Acácio Cândido no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Anchieta. Matheus Castells no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Jesús Fivaller es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Anchieta. Nivaldão Monlevade, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Jesús Fivaller. El marcador continuava 4 - 3.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Claudioval Santos de Anchieta. va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 3.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Catalino González va xutar fora per a Anchieta., el marcador es va quedar igual: 5 - 3, ja es veia a venir!