Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736521654

Amistoso 736521654 Información oficial sobre el partido 736521654 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Mancazos F.C Alineación oficial del equipo 'Mancazos F.C' en el partido 2 - 2 RC Virroivi Alineación oficial del equipo 'RC Virroivi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mancazos F.C Alineación oficial del equipo 'Mancazos F.C' en el partido 2 - 0 RC Virroivi Alineación oficial del equipo 'RC Virroivi' en el partido
Tiene un resultado normal 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mancazos F.C

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Víctor Suárez s'emportà una gran ovació del públic local al minut 42, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 114 Minuto 87 (Gol de penalti): Al minut 87, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Ken Ukuta no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): En Ken Ukuta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Mancazos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 210 Minuto 76 (Ocasión de falta): En Ilario Flores D'Arcais va fer una magnífica aturada al minut 76, tot i el bon llançament de falta de Ken Ukuta.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): Mancazos van sortir al contraatac al minut 78, però Moisés Arvelo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 221 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Ken Ukuta! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Morteza Farsizadeh de Mancazos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

RC Virroivi

Goles Goles

  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Virroivi va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 38. Xander Barão va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 68 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 68 minuts, Adrián Cadret va superar per velocitat Pavel Zlatev per posar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 87 en Adrián Cadret ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Joan Andreu Xiqués el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Hielz de Virroivi es va emportar una amonestació al minut 15 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Miguel José Jequitinhonha de Virroivi va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.