Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736519984

Amistoso (Int., RC) 736519984 Información oficial sobre el partido 736519984 en Hattrick

10.07.2024 10:00:00

Oţelul Galaţi CF Alineación oficial del equipo 'Oţelul Galaţi CF' en el partido 5 - 6 Bockarna Alineación oficial del equipo 'Bockarna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Oţelul Galaţi CF Alineación oficial del equipo 'Oţelul Galaţi CF' en el partido 3 - 5 Bockarna Alineación oficial del equipo 'Bockarna' en el partido
Tiene suerte 2.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,0 % 66,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oţelul Galaţi CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): Matei Urseanu va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Oţelul i marcant el 1 - 0.
  • 111 Minuto 83 (Gol por el centro): Jhonny Dorlean s'emportà una gran ovació del públic local al minut 83, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 113 Minuto 100 (Gol por la derecha): Després de 100 minuts de partit, Helmi Unferricht igualava per Oţelul en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, 梁 (Leung) 志鴻 (Zhihong) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alec Krumpestar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Oţelul va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar 梁 (Leung) 志鴻 (Zhihong) en un 1 contra 1 amb el porter Alec Krumpestar, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 93 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Aigars Svilpe va estar a punt d'acabar en gol al minut 93, però el porter visitant Alec Krumpestar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Matei Urseanu va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Cristian-Ioan Buţiu de Oţelul va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Oţelul, Jhonny Dorlean, col·locà la pilota just a les mans d'en Alec Krumpestar. El marcador: 4 - 4.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Oţelul, Golam Yahya, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Aigars Svilpe va xutar fora per a Oţelul, el marcador es va quedar igual: 5 - 5, ja es veia a venir!

Bockarna

Goles Goles

  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Agostinho Simões va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Olle Strömstrand que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 171 Minuto 97 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 97, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mikael Stensson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Mikael Stensson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 21 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Filip Gurdiş de Bockarna amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Filip Gurdiş de Bockarna es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 82.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Villy Palm de Bockarna anava molt fort i col·locat però Danila Leus no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Mikael Stensson de Bockarna, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Danila Leus en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Bockarna Olle Strömstrand no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Danila Leus es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bockarna Raul-Ciprian Chiriţescu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Danila Leus. El marcador continuava 5 - 5.
  • 057 Minuto 130 (Penalti marcado (nervioso)): A en Fidel Roldán de Bockarna li va sortir un xut ras, fluix i pel centre... que va acabar passant per sota les cames d'en Danila Leus posant el 5 - 6 a l'electrònic.