Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736518641

Amistoso (Int., RC) 736518641 Información oficial sobre el partido 736518641 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

La Marabunta CHË Alineación oficial del equipo 'La Marabunta CHË' en el partido 2 - 1 Prestino United Alineación oficial del equipo 'Prestino United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Marabunta CHË Alineación oficial del equipo 'La Marabunta CHË' en el partido 1 - 1 Prestino United Alineación oficial del equipo 'Prestino United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,1 % 48,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Marabunta CHË

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 els aficionats van embogir quan en Luis Rabaldiz va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Marabunta.
  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Marabunta va aconseguir el 2 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Joaquín Monsalbe, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Jesús Gámez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 3 (Ocasión de contra por la derecha): Marabunta van sortir al contraatac amb encert al minut 3, però Liberto Treviño no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 223 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Marabunta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 55, quan Luis Rabaldiz va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Prestino United

Goles Goles

  • 160 Minuto 42 (Gol de falta): Prestino, al minut 42, van igualar el marcador a 1 - 1 gràcies a un bon llançament de falta de Walter Märzenbecher.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tommi-Petteri Lokkinen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Ivan Ramović va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Raúl Ramírez per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Tommi-Petteri Lokkinen de Prestino es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.