Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736518554

Amistoso (Int., RC) 736518554 Información oficial sobre el partido 736518554 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

arny87_returns Alineación oficial del equipo 'arny87_returns' en el partido 3 - 5 Proteck Alineación oficial del equipo 'Proteck' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
arny87_returns Alineación oficial del equipo 'arny87_returns' en el partido 0 - 1 Proteck Alineación oficial del equipo 'Proteck' en el partido
Tiene bastante suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

arny87_returns

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 5 gràcies a la jugada de Felipe Hurtado, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): arny87_returns van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 19, però el xut de Calvin-Maximillian Stiegler des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de arny87_returns va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arnau Bes va sortir per sobre el travesser.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Igon Saldaña va estar a punt de sentenciar el partit al minut 72, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de arny87_returns, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Nauzet García va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igon Saldaña de arny87_returns es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Sergey Salazkin va xutar fora per a arny87_returns, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Sergio Coma de arny87_returns va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de arny87_returns, Marc Casamada, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Manolo Cogolls de arny87_returns va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Proteck

Goles Goles

  • 125 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 2 - 0 el va marcar David Molinaro a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 26 i semblava que Proteck desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte David Molinaro va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 1 per als visitants.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 2 al minut 86 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dane Kress marcar un xut creuat des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Proteck creava perill des de la dreta al minut 76, però en Sergey Salazkin, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Derrick Borgman desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Frank McDonald sol davant la porteria al minut 79, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): Ian Lankford de Proteck, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 110, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): En Frank McDonald va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Proteck, Hernán Beltramone, col·locà la pilota just a les mans d'en Sergio Coma. El marcador: 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Proteck Volodymyr Hunchak no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Sergio Coma es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Frank McDonald anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Proteck.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Derrick Borgman de Proteck, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Sergio Coma en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 5.