Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736517188

Amistoso 736517188 Información oficial sobre el partido 736517188 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 2 - 0 Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 2 - 0 Cruz Camp Alineación oficial del equipo 'Cruz Camp' en el partido
Tiene un resultado normal 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Rutxere

Goles Goles

  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Célio Pinto va aconseguir per a Rutxere el 1 - 0 al minut 33, amb un xut des de 40 metres que el porter no va poder aturar.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Aate Piik va augmentar l'avantatge de Rutxere a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Nicholas Borup de Rutxere va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Cruz Camp

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Sune Bundgaard de Cruz va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Walerian Argalski que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ángel Uzquiano ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 262 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Walerian Argalski per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 60, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cruz va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Philippe Abbès va sortir per sobre el travesser.