Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736517023

Amistoso (Int.) 736517023 Información oficial sobre el partido 736517023 en Hattrick

10.07.2024 08:45:00

Gospić Alineación oficial del equipo 'Gospić' en el partido 5 - 2 Artilleros de Mieres F.C. Alineación oficial del equipo 'Artilleros de Mieres F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gospić Alineación oficial del equipo 'Gospić' en el partido 1 - 1 Artilleros de Mieres F.C. Alineación oficial del equipo 'Artilleros de Mieres F.C.' en el partido
Tiene mucha potra 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,2 % 51,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gospić

Goles Goles

  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Grzegorz Górowski va anar a parar al cap de Niko Šćapec que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gospić el 1 - 1.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Corria el minut 44 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Franko Sjauš, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): Hüseyin Topak va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Gospić i marcant el 3 - 1.
  • 134 Minuto 64 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Gospić i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 64 minuts de joc. Mentre en Francesco Cortolezzis el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 142 Minuto 68 (Gol de contra por la izquierda): Franko Sjauš va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 5 - 1 per a Gospić.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 24 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gospić van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Niko Šćapec va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 44 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gospić va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Francesco Cortolezzis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Artilleros de Mieres F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 31, el Artilleros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Iván Soltero, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 152 Minuto 72 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 2 quan Villiam Lempiäinen va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 72 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 44, Eman Nikić de Artilleros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.