Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736516717

Amistoso (Int., RC) 736516717 Información oficial sobre el partido 736516717 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Love-ra Alineación oficial del equipo 'Love-ra' en el partido 5 - 1 Berghausen Rangers Alineación oficial del equipo 'Berghausen Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Love-ra Alineación oficial del equipo 'Love-ra' en el partido 1 - 2 Berghausen Rangers Alineación oficial del equipo 'Berghausen Rangers' en el partido
Tiene mucha potra 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,8 % 62,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Love-ra

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Love-ra s'avançava al marcador al minut 16, després d'un rebot que va caçar en Clwyd Adams per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): El porter de Love-ra va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Petr Pacek va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): Love-ra va aconseguir el 3 - 1 quan Pius Genovès va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 140 Minuto 69 (Gol de contra de falta): El contraatac de Love-ra va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Petr Pacek va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 4 - 1!
  • 186 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Love-ra va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Avelino Guarrat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Avelino Guarrat es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Berghausen Rangers

Goles Goles

  • 151 Minuto 22 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 22, el jugador visitant Hans Lidicky va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Berghausen va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Björn Götze es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 252 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Berghausen va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Johannes Ziegner no va poder controlar.