Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736514417

Amistoso 736514417 Información oficial sobre el partido 736514417 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Galgos CT Alineación oficial del equipo 'Galgos CT' en el partido 6 - 0 los pliplopluplas Alineación oficial del equipo 'los pliplopluplas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galgos CT Alineación oficial del equipo 'Galgos CT' en el partido 4 - 0 los pliplopluplas Alineación oficial del equipo 'los pliplopluplas' en el partido
Tiene suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galgos CT

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Galgos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Brás Correia va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 130 Minuto 26 (Gol de falta): Al minut 26 en Hansjörg Candreia va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Galgos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Manuel Brás Correia des de dins de l'àrea.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Galgos va obtenir un penal al minut 76, que va llançar a la perfecció Hansjörg Candreia. 4 - 0 a favor dels locals.
  • 115 Minuto 78 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 78 minuts de joc, Pedro Ignacio San Claudio, corrent com un esperitat, superà primer Héctor Guadalix per velocitat, i després el porter posant el 5 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Yiorgos Filippidis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Godofredo Quitral, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El Galgos ho intentava per la dreta per mitjà de Ramusis Ryžovas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, Pedro Ignacio San Claudio gairebé va marcar per a Galgos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Simone Amirante va rematar alt.

los pliplopluplas

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Quim Espinal de pliplopluplas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Héctor Guadalix de pliplopluplas es va guanyar la targeta groga merescudament.