Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736514089

Amistoso (Int., RC) 736514089 Información oficial sobre el partido 736514089 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 3 - 2 raw eagle Alineación oficial del equipo 'raw eagle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Club Lacasitos de Bilbao Alineación oficial del equipo 'Club Lacasitos de Bilbao' en el partido 8 - 0 raw eagle Alineación oficial del equipo 'raw eagle' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 7.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Lacasitos de Bilbao

Goles Goles

  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Lacasitos una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Martin Nyíl, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 34.
  • 124 Minuto 49 (Gol de penalti): Lacasitos va posar-se per davant 2 - 1 al minut 49, quan Enric Verdaguer va llançar una pena màxima perfectament.
  • 121 Minuto 66 (Gol por el centro): Zigza Taqui va donar a Lacasitos un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Hene Sargent no va ser aprofitada per en László Agg que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Lacasitos a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dagobert Brutsaert va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Martin Nyíl va estar a punt de marcar al minut 33 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Beinoras Ryselis va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Lacasitos.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hene Sargent de Lacasitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

raw eagle

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jameel Abbasi que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a eagle.
  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): eagle van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 53, quan Remigiusz Chorążyczewski va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Remigiusz Chorążyczewski va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.