Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736513689

Amistoso (Int., RC) 736513689 Información oficial sobre el partido 736513689 en Hattrick

10.07.2024 09:15:00

TH Unia Oświęcim Alineación oficial del equipo 'TH Unia Oświęcim' en el partido 0 - 6 Rocity FC Alineación oficial del equipo 'Rocity FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
TH Unia Oświęcim Alineación oficial del equipo 'TH Unia Oświęcim' en el partido 0 - 1 Rocity FC Alineación oficial del equipo 'Rocity FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

TH Unia Oświęcim

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Oświęcim va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Uldis Gerliņš va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Oświęcim sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Uldis Gerliņš, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): Oświęcim van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Miguel Torrico va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Uldis Gerliņš.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Ramon Schlieben de Oświęcim va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rocity FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 11 (Gol por la derecha): El jugador de RFC Pol Farró va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 11 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Toni Iríbar estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jordi Garrigues va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 24.
  • 185 Minuto 25 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 25 minuts, el tirador de faltes del RFC va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pol Farró, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 28 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Toni Iríbar arribés a peus de Jordi Garrigues, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a RFC el 0 - 4.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Al 30 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a RFC augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Laureà Pijuan es rifés el porter i marqués el 0 - 5.
  • 180 Minuto 90 (Gol de falta): Fernando Alicante va incrementar l'avantatge a 0 - 6 per a RFC gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.