Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736513407

Amistoso (Int., RC) 736513407 Información oficial sobre el partido 736513407 en Hattrick

09.07.2024 19:20:00

Pol. Giovanni XX Alineación oficial del equipo 'Pol. Giovanni XX' en el partido 1 - 2 rubentorrero Alineación oficial del equipo 'rubentorrero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pol. Giovanni XX Alineación oficial del equipo 'Pol. Giovanni XX' en el partido 1 - 1 rubentorrero Alineación oficial del equipo 'rubentorrero' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,4 % 38,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pol. Giovanni XX

Goles Goles

  • 124 Minuto 32 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 32 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Francesco Prosperi llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Giuliano Verratti va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 16, i va passar la pilota a Raul Conserva, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Massimo Paggetti va estar a punt d'acabar en gol al minut 66, però el porter visitant Santiago Navas va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Damiano Fazzi.

rubentorrero

Goles Goles

  • 160 Minuto 58 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Carlos Marañón va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 58: 1 - 1.
  • 174 Minuto 89 (Gol de penalti): En Carlos Marañón va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 89. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Carlos Marañón sol davant la porteria al minut 48, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): rubentorrero va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Timothy Muru va desviar el xut final de Josep Enric Rocaspana després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 242 Minuto 67 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 67 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Carlos Marañón, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.