Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736512136

Amistoso (Int., RC) 736512136 Información oficial sobre el partido 736512136 en Hattrick

09.07.2024 19:20:00

ARENELLA Alineación oficial del equipo 'ARENELLA' en el partido 2 - 6 Asociación Balonpédica Castelvilarenca Alineación oficial del equipo 'Asociación Balonpédica Castelvilarenca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ARENELLA Alineación oficial del equipo 'ARENELLA' en el partido 2 - 4 Asociación Balonpédica Castelvilarenca Alineación oficial del equipo 'Asociación Balonpédica Castelvilarenca' en el partido
Tiene un resultado normal 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,2 % 69,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ARENELLA

Goles Goles

  • 112 Minuto 18 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gilberto Sá Pinto va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 18.
  • 102 Minuto 35 (Gol por la izquierda): ARENELLA va reduir el marcador al minut 35 a 2 - 3 quan Kai Cousin va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): ARENELLA va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Fausto Parodi va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Abdelqaoui Choklati va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 13, Matteo Ghironi de ARENELLA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrea Criscuolo.

Asociación Balonpédica Castelvilarenca

Goles Goles

  • 171 Minuto 11 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 11, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adelardo Queimadelos es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 174 Minuto 23 (Gol de penalti): Al minut 23 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Garindo Larizgoitia va llençar el penal ras arran de pal.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Adelardo Queimadelos va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a Castelvilarenca.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 44 minuts quan Óscar Pizarro va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 4 per a Castelvilarenca.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Fernando Ucieda va augmentar l'avantatge de Castelvilarenca a 2 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Irrintzi Munita va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 2 - 6 per a Castelvilarenca.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Irrintzi Munita després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Paolo Signorino va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Adelardo Queimadelos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.