Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736511866

Amistoso (Int.) 736511866 Información oficial sobre el partido 736511866 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Jury Alineación oficial del equipo 'Jury' en el partido 2 - 2 We`rerotten Alineación oficial del equipo 'We`rerotten' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jury Alineación oficial del equipo 'Jury' en el partido 0 - 1 We`rerotten Alineación oficial del equipo 'We`rerotten' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jury

Goles Goles

  • 102 Minuto 52 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Jury van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en David Schallhart en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 1 - 2.
  • 113 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70, Jury aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Jordi Cortadellas va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, David Schallhart arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rotten. La jugada d'estratègia del Jury per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aziz Shaheen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

We`rerotten

Goles Goles

  • 185 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Jury. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Greg Kershaw la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del rotten es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 15.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, rotten va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Will McGlory, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Greg Kershaw va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Will McGlory quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rafaël Henocq, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 216 Minuto 68 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jamie Luck va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Vance Shannahan, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pete Middler.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Duncan Muirhall de rotten amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.