Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736511252

Amistoso (Int.) 736511252 Información oficial sobre el partido 736511252 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Bastu's Team Alineación oficial del equipo 'Bastu's Team' en el partido 3 - 6 Deportivo Dale Sacate Todo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Dale Sacate Todo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Bastu's Team Alineación oficial del equipo 'Bastu's Team' en el partido 2 - 4 Deportivo Dale Sacate Todo Alineación oficial del equipo 'Deportivo Dale Sacate Todo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,4 % 1,6 % 84,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bastu's Team

Goles Goles

  • 139 Minuto 78 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Vitorino Parceiro van servir per superar a l'últim defensor, en Deryll Chablani. Tot va acabar amb el 1 - 5 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de BST cantant "Vitorino Parceiro selecció!"
  • 103 Minuto 84 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de BST per la dreta va donar com a resultat un gol de Bogusz Ryczko al minut 84 que reduïa la distància a 2 - 6.
  • 100 Minuto 85 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Juan Adolfo Estrecha va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 3 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de BST, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Khamees Al-Aghbari va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Deportivo Dale Sacate Todo

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): DDST va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 11. Alwin Cambridge va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Kwasi Ellis de DDST va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 14. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Alwin Cambridge va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 22, i va fer pujar el 0 - 3 per a DDST.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Alwin Cambridge va augmentar l'avantatge de DDST a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Rajesh Tedjai va augmentar l'avantatge de DDST a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Alwin Cambridge de DDST l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 82 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Varley Stoutenburg quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Luis Alberto Cortés Valiente, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rajkiran Gavaskar es va quedar sol davant del porter, al minut 86. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.