Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736510792

Amistoso (Int., RC) 736510792 Información oficial sobre el partido 736510792 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 5 - 6 GYőri.S.C. Alineación oficial del equipo 'GYőri.S.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Club Deportivo Castracaecilia Alineación oficial del equipo 'Club Deportivo Castracaecilia' en el partido 2 - 1 GYőri.S.C. Alineación oficial del equipo 'GYőri.S.C.' en el partido
Tiene bastante suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
83,8 % 1,7 % 14,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Deportivo Castracaecilia

Goles Goles

  • 138 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José María Tejera arribés a peus de Glen Kerkhofs, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a foresgump el 1 - 2.
  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): En José María Tejera va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Ondřej Chocholáč la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 288 Minuto 81 (Ocasión evento especial): La pressió dels defenses posava les coses difícils pels jugadors del foresgump, que volien xutar de lluny a porteria, tal com els ho havia manat l'entrenador. Al minut 81 van trobar una escletxa per intentar-ho, però la pressió va fer que el xut fos molt precipitat i no anés ben dirigit.
  • 223 Minuto 101 (Ocasión por la derecha): foresgump per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 101, quan Ondřej Chocholáč va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Magí Forné, el jugador de foresgump va ser expulsat al minut 28.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): José María Tejera de foresgump va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 2 - 2.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Luis Reales de foresgump, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Dezső Hargitai en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Glen Kerkhofs va xutar fora per a foresgump, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Fernando Ballester va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Pau Ataide anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a foresgump.

GYőri.S.C.

Goles Goles

  • 140 Minuto 14 (Gol de contra de falta): El porter de GYőri.S.C. va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Szabolcs Vörös va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 182 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Richárd Hajgató va aprofitar un error defensiu al minut 43, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a GYőri.S.C..

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Dániel Kelemen després de 41 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pau Ataide va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Es duien 102 minuts de partit jugats quan Márton Szusza va estar a punt de posar per davant a GYőri.S.C. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pau Ataide va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Zsombor Révész.
  • 512 Minuto 42 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Zsombor Révész de GYőri.S.C. es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 42.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Richárd Hajgató va clavar el 2 - 3 per a GYőri.S.C. amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de GYőri.S.C. Gyula Lingl no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pau Ataide es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de GYőri.S.C. Zalán Miklya va intentar enganyar Pau Ataide amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 3 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Levente Szabovits de GYőri.S.C. va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 4 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de GYőri.S.C., Sándor Zsótér, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.