Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736509976

Amistoso (Int., RC) 736509976 Información oficial sobre el partido 736509976 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Peña Fragatina Atletico Alineación oficial del equipo 'Peña Fragatina Atletico' en el partido 2 - 7 Benevento Witches Alineación oficial del equipo 'Benevento Witches' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Peña Fragatina Atletico Alineación oficial del equipo 'Peña Fragatina Atletico' en el partido 1 - 7 Benevento Witches Alineación oficial del equipo 'Benevento Witches' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peña Fragatina Atletico

Goles Goles

  • 124 Minuto 12 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 12 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Adrian Stoian. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 102 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Iván Campi de Fragatina va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 68 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Alejandro Vargas va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Adrian Stoian, però l'estirada del porter va evitar el gol.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alejandro Vargas no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Passaven 90 minuts quan Teemu Lehtokari des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Benevento Witches

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 24 minuts Roberto Moro va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gavino Ariosto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Witches.
  • 137 Minuto 41 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 41 una excel·lent centrada de Dušan Zavodnik va arribar a Sybrand Sligte, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 1 - 3 al marcador.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Dušan Zavodnik de Witches va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Roberto Moro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 48, i va fer pujar el 2 - 5 per a Witches.
  • 182 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Al minut 50, els visitants es van col·locar 2 - 6 per sobre quan Inácio Jerónimo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 82 pels visitants. En Sybrand Sligte va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sybrand Sligte.