Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736509491

Amistoso (Int., RC) 736509491 Información oficial sobre el partido 736509491 en Hattrick

10.07.2024 22:00:00

Kosper SAD Alineación oficial del equipo 'Kosper SAD' en el partido 1 - 4 AD Ceuta FC Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Kosper SAD Alineación oficial del equipo 'Kosper SAD' en el partido 0 - 5 AD Ceuta FC Alineación oficial del equipo 'AD Ceuta FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kosper SAD

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 16, Samuel Ferrão de Kosper empatava el partit: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eugénio Carreiras es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AD Ceuta FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al minut 15 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Felipe Crespán que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 105 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 24, Miguel Antonio Buono va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Alexis Tío Bueno, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 58 de partit va donar a Ceuta l'avantatge per 1 - 3. Severino Giannotti en va ser l'anotador.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ceuta van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Felipe Crespán va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Ceuta va estar a punt d'arribar en un córner. En Alexis Tío Bueno va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Espuny de Ceuta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.