Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736507761

Amistoso (Int.) 736507761 Información oficial sobre el partido 736507761 en Hattrick

10.07.2024 08:30:00

Red-Blue Power Alineación oficial del equipo 'Red-Blue Power' en el partido 2 - 1 U.D. Benalmádena Alineación oficial del equipo 'U.D. Benalmádena' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Red-Blue Power Alineación oficial del equipo 'Red-Blue Power' en el partido 2 - 0 U.D. Benalmádena Alineación oficial del equipo 'U.D. Benalmádena' en el partido
Tiene un resultado normal 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red-Blue Power

Goles Goles

  • 118 Minuto 20 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 20, el Red-Blue va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Aleksejs Feldmanis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats van embogir quan en Miloslav Zvonek va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Red-Blue.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 16 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Otto Leiva no va ser aprofitada per en Josef Knapek que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 24 quan Miloslav Zvonek de Red-Blue gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

U.D. Benalmádena

Goles Goles

  • 163 Minuto 27 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 27 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Paolo Crosta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Ramón Palacín va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Matija Šarenac va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sidre Mallach de Unión es va emportar una amonestació al minut 61 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Durban de Unión va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.