Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736507619

Amistoso (Int., RC) 736507619 Información oficial sobre el partido 736507619 en Hattrick

10.07.2024 16:00:00

GullGull Alineación oficial del equipo 'GullGull' en el partido 2 - 3 Klub Sportowy Shikaka Alineación oficial del equipo 'Klub Sportowy Shikaka' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
GullGull Alineación oficial del equipo 'GullGull' en el partido 0 - 6 Klub Sportowy Shikaka Alineación oficial del equipo 'Klub Sportowy Shikaka' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GullGull

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els seguidors del GullGull van tornar a saltar d'alegria al minut 78. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Ferdinand Griesenbeck que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 3.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 90, Jordan Quanjel va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Elisha Kidula que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 3. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En 邱 (Qiu) 康博 (Kangbo) del GullGull ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 207 Minuto 30 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ştefan Ichim va enviar un xut des de 40 metres al minut 30, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 201 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Ervin Csutka no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anthony Puna de GullGull es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.

Klub Sportowy Shikaka

Goles Goles

  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): El jugador de Sportowy Robert Benesz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 24 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Sportowy va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Witold Pieprzak, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 34 (Gol de penalti): Sportowy va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Rafał Galak va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Krzysztof Brodacki va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Marian Smutniak quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Rafał Jarysz de Sportowy va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 40 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Marian Smutniak va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Rafał Galak, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 241 Minuto 65 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sportowy, l'equip va recuperar la pilota al minut 65 i va contraatacar. En Rafał Galak va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73 de partit, Rafał Jarysz va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Albert Kotuła va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Rafał Galak després de 91 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Per Andersen va poder desviar-lo a córner.