Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736507362

Amistoso (Int., RC) 736507362 Información oficial sobre el partido 736507362 en Hattrick

09.07.2024 20:25:00

Liidsi Alineación oficial del equipo 'Liidsi' en el partido 3 - 4 Future Stars Alineación oficial del equipo 'Future Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Liidsi Alineación oficial del equipo 'Liidsi' en el partido 0 - 1 Future Stars Alineación oficial del equipo 'Future Stars' en el partido
Tiene bastante suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liidsi

Goles Goles

  • 141 Minuto 58 (Gol de contra por el centro): El Ld era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Antton Spoof va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 98 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ld va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 98, però en Wiljami Rosenholm va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joaquín Lizaranzu de Ld amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Ld Raino Joronen no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vicent Lluís Tatay es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Heimo Markkila va xutar fora per a Ld, el marcador es va quedar igual: 2 - 1, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): Antton Spoof de Ld, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vicent Lluís Tatay en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Pasi Nissilä de Ld va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 3.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eemeli Kauste de Ld va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Future Stars

Goles Goles

  • 170 Minuto 31 (Gol de falta): Al minut 31, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Fernando Gil posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Miguel Navarro Rubio va fer una magnífica centrada, però la rematada de Hugo Casanavate va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Stars Hugo Casanavate, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Eemeli Kauste. El marcador continuava 2 - 1.
  • 055 Minuto 124 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! 龙 (Long) 福维 (Fuwei) de Stars va executar el tir amb una gran tècnica posant el 2 - 2 al marcador.
  • 057 Minuto 126 (Penalti marcado (nervioso)): En Fernando Gil no hauria pogut xutar gaire pitjor. Per sort, si ell va fer el ridícul, el porter Eemeli Kauste encara el va fer més i el marcador va situar-se 3 - 3 per a Stars.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Mohamed Maaiz Nawaz va clavar el 3 - 4 per a Stars amb una precisió mil·limètrica.