Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736506175

Amistoso (Int., RC) 736506175 Información oficial sobre el partido 736506175 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Alba Vallés Alineación oficial del equipo 'Alba Vallés' en el partido 5 - 2 Los Delfinos Alineación oficial del equipo 'Los Delfinos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alba Vallés Alineación oficial del equipo 'Alba Vallés' en el partido 3 - 0 Los Delfinos Alineación oficial del equipo 'Los Delfinos' en el partido
Tiene suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alba Vallés

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Passat el minut 26 de joc, Joel Tihinen facilitava les coses al Vallés amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 115 Minuto 41 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Américo Garcia Gonçalves no va poder aturar Jesse Zhang de Vallés, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 41 el 2 - 1.
  • 136 Minuto 42 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Bereket Meleyo encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Annas Laëlati anotar per a Vallés el 3 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gunnar Diebold va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Vallés va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Semero Likonaleagi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pablo Labraña Peña va estar a punt d'acabar en gol al minut 37, però el porter visitant Åge Moen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Joel Tihinen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Åge Moen va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 77 (Ocasión por el centro): En Pablo Labraña Peña, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Los Delfinos

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Delfinos eren letals, i Dennis Ringsborg va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Selwyn Weatherill va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Delfinos i marcant el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Davide Lapomarda de Delfinos va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frímann Kristjánsson de Delfinos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.