Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736505972

Amistoso (Int.) 736505972 Información oficial sobre el partido 736505972 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 4 - 3 FC.Lilien1975 Alineación oficial del equipo 'FC.Lilien1975' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Rojillos Pirinaikos Alineación oficial del equipo 'Rojillos Pirinaikos' en el partido 4 - 1 FC.Lilien1975 Alineación oficial del equipo 'FC.Lilien1975' en el partido
Tiene un resultado normal 4.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojillos Pirinaikos

Goles Goles

  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pirinaikos contenien la respiració mentre en Heriberto da Rocha s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 106 Minuto 57 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mikel Erama sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 57 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 0 al marcador.
  • 109 Minuto 63 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Walid Brickman es va complicar la vida al minut 63 intentant esquivar Duje Travica en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del FC.Lilien1975, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 2 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 124 Minuto 71 (Gol de penalti): Corria el minut 71, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Pirinaikos s'avançava en el marcador després que en Anastácio Rosa xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador Mikel Erama de Pirinaikos, després de 89 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

FC.Lilien1975

Goles Goles

  • 152 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Harm Bollen va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 2 - 1.
  • 162 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 81, quan Uwe Pagelsdorf va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6, un refús desafortunat de Jannik Beldal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Harm Bollen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Valentin Boje de FC.Lilien1975, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 262 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51 Andrea Pirillo va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Jannik Beldal va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.