Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736505839

Amistoso (Int.) 736505839 Información oficial sobre el partido 736505839 en Hattrick

10.07.2024 10:00:00

FC Vlahia Bucuresti Alineación oficial del equipo 'FC Vlahia Bucuresti' en el partido 2 - 0 nikkko cf Alineación oficial del equipo 'nikkko cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Vlahia Bucuresti Alineación oficial del equipo 'FC Vlahia Bucuresti' en el partido 0 - 1 nikkko cf Alineación oficial del equipo 'nikkko cf' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Vlahia Bucuresti

Goles Goles

  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, Bogomil Böcher va pentinar un córner cap al segon pal que Octavian Colan va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 134 Minuto 48 (Gol de penalti): Als 48 minuts de joc, els nois de Vlahia van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Stefano Gigliotti augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): El Vlahia va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 3, però en Stefano Gigliotti va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bogomil Böcher de Vlahia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

nikkko cf

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de János Komjáti, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Alfonso Urgel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 55 en Mahsun Birdal va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en János Komjáti va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): nikkko van seguir progressant per la banda dreta. Jesús Enrique Gamacho va tenir la seva oportunitat al minut 80, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 253 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 84 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Jesús Enrique Gamacho amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): nikkko va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 87, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Alfonso Urgel.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cristovo Bamio es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.