Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736501439

Amistoso (Int.) 736501439 Información oficial sobre el partido 736501439 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

Os Sureiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Os Sureiros F.C.' en el partido 3 - 2 IGM Alineación oficial del equipo 'IGM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Os Sureiros F.C. Alineación oficial del equipo 'Os Sureiros F.C.' en el partido 5 - 1 IGM Alineación oficial del equipo 'IGM' en el partido
Tiene mala suerte 4.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Os Sureiros F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Sureiros s'esgargamellaven dempeus per esperonar Óscar Gorostegui que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 13 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Sureiros va ser Emilio Fernán.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sureiros pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jorge Galindo va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 18 (Ocasión de falta): Al minut 18, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 207 Minuto 47 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Jorge Galindo va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

IGM

Goles Goles

  • 174 Minuto 3 (Gol de penalti): IGM va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Remi Issle va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 153 Minuto 81 (Gol por la derecha): Els jugadors de IGM no defallien en cap moment. Producte d'això, en Roman Ritter va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): IGM va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Petar Savchev va desviar el xut final de Dorian Lampert després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, un refús desafortunat de Petar Savchev, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Adrian Polic no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mirco Fischer de IGM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.