Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736500165

Amistoso (Int., RC) 736500165 Información oficial sobre el partido 736500165 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Els Rossets Alineación oficial del equipo 'Els Rossets' en el partido 1 - 0 Bredasche Boys Alineación oficial del equipo 'Bredasche Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Els Rossets Alineación oficial del equipo 'Els Rossets' en el partido 4 - 0 Bredasche Boys Alineación oficial del equipo 'Bredasche Boys' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Rossets

Goles Goles

  • 122 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Rossets, atacant per l'esquerra al minut 83, va aprofitar el magnífic llançament de Ilvars Vidulejs per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Rivlin Even-Zahav va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Rossets va estar a punt de posar-se per davant al minut 23 però Rivlin Even-Zahav va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Danial Abdul Rashid va estar a punt d'acabar en gol al minut 28, però el porter visitant Fathi Ben-moussa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Rossets va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mathias Malmmo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Fathi Ben-moussa.
  • 223 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 es va veure una gran oportunitat per a Rossets per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Luis Olmos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Rossets per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 65, quan Xesco Balsells va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71, Danial Abdul Rashid arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ilvars Vidulejs va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rivlin Even-Zahav.

Bredasche Boys

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 19 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Willem Assenmacher, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Rossets, però Mathias Malmmo no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Charlie Clasie de Bredasche va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.