Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736497211

Amistoso (RC) 736497211 Información oficial sobre el partido 736497211 en Hattrick

10.07.2024 12:20:00

shadow maya Alineación oficial del equipo 'shadow maya' en el partido 0 - 1 Águila Negra F.C Alineación oficial del equipo 'Águila Negra F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
shadow maya Alineación oficial del equipo 'shadow maya' en el partido 0 - 2 Águila Negra F.C Alineación oficial del equipo 'Águila Negra F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shadow maya

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): shadow van sortir al contraatac al minut 8, però Felipe Almogrote va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Águila Negra F.C

Goles Goles

  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 74 i semblava que Águila desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Kiriam Ventura va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 0 gols per als locals i 1 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Águila que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Rafael Rivas Pinedo, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Águila va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Ivan Manolev va desviar el xut final de Kiriam Ventura després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Rafael Rivas Pinedo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ivan Manolev, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Kiriam Ventura al minut 81, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jalal Dheifala va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Dries Kalshoven, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kiriam Ventura de Águila va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.