Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736495953

Amistoso (Int., RC) 736495953 Información oficial sobre el partido 736495953 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 3 - 0 Manchester-City. Alineación oficial del equipo 'Manchester-City.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rojobots FC Alineación oficial del equipo 'Rojobots FC' en el partido 2 - 0 Manchester-City. Alineación oficial del equipo 'Manchester-City.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rojobots FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Rojobots prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Martín Cólliga va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 185 Minuto 35 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 35 minuts, el tirador de faltes del Rojobots va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Maurizio Garra, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Xervasio Infanzón de Rojobots va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Maurizio Garra va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Marco Antônio Mourão va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Rojobots ho intentava per la dreta per mitjà de Luis María Colom, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jaime Bausa per poc que no incrementa el marcador al minut 47. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Marco Antônio Mourão va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 69, Eleuterio Risueño de Rojobots va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Manchester-City.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Manchester-City. sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Evgenij Racin, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 42 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 48 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Manchester-City. va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ysbrand Kempenaers va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72, Oriol Aubesart de Manchester-City. va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.