Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736495857

Amistoso (Int., RC) 736495857 Información oficial sobre el partido 736495857 en Hattrick

10.07.2024 12:25:00

Xerez CD Alineación oficial del equipo 'Xerez CD' en el partido 0 - 4 Les Frelons verts Alineación oficial del equipo 'Les Frelons verts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Xerez CD Alineación oficial del equipo 'Xerez CD' en el partido 0 - 8 Les Frelons verts Alineación oficial del equipo 'Les Frelons verts' en el partido
Tiene un resultado normal 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xerez CD

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Casimiro Trillo-Figueroa va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Xerez se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 236 Minuto 14 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Etiberto Pi Dote va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Ricardo Giménez de Xerez va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pedro Romerales de Xerez amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Anton Ogilvy de Xerez la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Les Frelons verts

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): USFV agafava avantatge al minut 27 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Etiberto Pi Dote amb mestria.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de USFV eren letals, i Mauricio Pomatta va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 2 entrant des de la dreta.
  • 135 Minuto 62 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Mauricio Pomatta de USFV va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Mauricio Pomatta va augmentar l'avantatge de USFV a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Krzysztof Romańczuk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del USFV va deixar en bona posició a en Dezső Hervoly per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 56 (Ocasión tiro lejano): Al minut 56 un refús amb el peu d'en Paolo Malzani va anar a parar als peus del Etiberto Pi Dote que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Pol Cisquella va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 287 Minuto 72 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Dezső Hervoly ja els havia advertit que el porter contrari, en Paolo Malzani, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.