Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736495520

Amistoso (Int., RC) 736495520 Información oficial sobre el partido 736495520 en Hattrick

10.07.2024 18:05:00

Panzer Fabrik Alineación oficial del equipo 'Panzer Fabrik' en el partido 6 - 7 De Vuelta F.C. Alineación oficial del equipo 'De Vuelta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Panzer Fabrik Alineación oficial del equipo 'Panzer Fabrik' en el partido 7 - 4 De Vuelta F.C. Alineación oficial del equipo 'De Vuelta F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,1 % 11,9 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panzer Fabrik

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Budzisław Gołygowski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de PF.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): PF va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 18 Zbigniew Gańczarczyk va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 25 (Gol de penalti): Als 25 minuts de joc, els nois de PF van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Janusz Komoder augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 138 Minuto 62 (Gol evento especial extremo + rematador): En Edward Szatan va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Michał Wowk la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 4 - 5 al marcador.
  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, PF aconseguia empatar el partit a 5 - 5 quan Janusz Komoder va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 6 - 5. L'autor del gol per a PF va ser Zbigniew Gańczarczyk.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 47 (Ocasión de falta): Amb 47 minuts disputats, Janusz Komoder gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Juan Sánchez Mora va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 90 (Ocasión por el centro): En Przemysław Sikorsky va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de PF se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

De Vuelta F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Vuelta van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 14, quan Geir Thoresen va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 151 Minuto 27 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 27, el jugador visitant Geir Thoresen va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 37. L'anotador per Vuelta va ser Luis Marín Sánchez, que així va deixar el marcador en 3 - 3.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 51, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kwang Sunwoo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 3 - 4.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Carlos Fontecha de Vuelta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 3 - 5 al minut 60 de partit.
  • 161 Minuto 80 (Gol por el centro): El 6 - 6 va arribar amb una jugada de Jean-Dominique Cordelier que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 140 Minuto 91 (Gol de contra de falta): El contraatac de Vuelta va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Jean-Dominique Cordelier va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 6 - 7!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 17 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del PF. La jugada d'estratègia del Vuelta per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Serdar Akata va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Kwang Sunwoo de Vuelta, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 73, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!