Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736495261

Amistoso (Int.) 736495261 Información oficial sobre el partido 736495261 en Hattrick

10.07.2024 12:30:00

parri team fc Alineación oficial del equipo 'parri team fc' en el partido 3 - 3 Brownie Juniors Alineación oficial del equipo 'Brownie Juniors' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
parri team fc Alineación oficial del equipo 'parri team fc' en el partido 0 - 1 Brownie Juniors Alineación oficial del equipo 'Brownie Juniors' en el partido
Tiene bastante suerte 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

parri team fc

Goles Goles

  • 143 Minuto 4 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de parri va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en 拓馬 (Takuma) 古賀 (Koga), que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a parri va ser Elmo Antonio Del Valle.
  • 142 Minuto 64 (Gol de contra por la izquierda): Ianis Marţian va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de parri i marcant el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Teo Van Severen de parri es va emportar una amonestació al minut 81 per provocar un rival.

Brownie Juniors

Goles Goles

  • 163 Minuto 22 (Gol por la derecha): Al minut 22 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Casper Krimp que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 119 Minuto 51 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ewoud Hake sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Casper Krimp que, efectivament, va fer pujar el 2 - 2!
  • 163 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 74. L'anotador per Brownie va ser Casper Krimp, que així va deixar el marcador en 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Ewoud Hake quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 215 Minuto 36 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Nino Vreeke va intentar anar-se'n per velocitat al minut 36 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 274 Minuto 63 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 63 la va desaprofitar Ewoud Hake de Brownie, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Boy Smalbil va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Ewoud Hake, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 207 Minuto 79 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Brownie va ser a punt de marcar al minut 79, quan el seu jugador Folle Looijenga va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Atahualpa Osta de Brownie va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.