Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736493926

Amistoso (Int.) 736493926 Información oficial sobre el partido 736493926 en Hattrick

09.07.2024 19:15:00

Fancazzisti A.C. Alineación oficial del equipo 'Fancazzisti A.C.' en el partido 3 - 3 Grimsby Town FC Alineación oficial del equipo 'Grimsby Town FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fancazzisti A.C. Alineación oficial del equipo 'Fancazzisti A.C.' en el partido 2 - 1 Grimsby Town FC Alineación oficial del equipo 'Grimsby Town FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fancazzisti A.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Passats 16 minuts, Pierpaolo Ghislanzoni, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Fancazzisti es posava per davant!
  • 123 Minuto 77 (Gol por la derecha): El jugador Armando Lucia de Fancazzisti, després de 77 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 110 Minuto 84 (Gol de falta): Fancazzisti equilibrava els comptes al minut 84 quan en Pierpaolo Ghislanzoni va transformar una falta en el 3 a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Fancazzisti va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vasilis Lasagna, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nicola Misuri de Fancazzisti amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Grimsby Town FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 23 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 23, en Chazz To del Mariners va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Ryszard Paluchowski que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 1.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 78 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Anton Oxér.
  • 138 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Chazz To estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Anton Oxér va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 3 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 24 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Anton Oxér de Mariners va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ryszard Paluchowski que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Mariners va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Danilo Quondamatteo va desviar el xut final de Jozua Beer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Danilo Quondamatteo, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jozua Beer no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Libório Cordeiro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.