Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736489074

Amistoso 736489074 Información oficial sobre el partido 736489074 en Hattrick

09.07.2024 20:05:00

Keminmaan Keijot Alineación oficial del equipo 'Keminmaan Keijot' en el partido 6 - 3 Masala Hot Spurs Alineación oficial del equipo 'Masala Hot Spurs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Keminmaan Keijot Alineación oficial del equipo 'Keminmaan Keijot' en el partido 4 - 3 Masala Hot Spurs Alineación oficial del equipo 'Masala Hot Spurs' en el partido
Tiene suerte 4.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,3 % 18,9 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keminmaan Keijot

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Keminmaan va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 2 Petar Alfirović va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 24 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Keminmaan pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fred-Volker Nordhausen va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Kaapo Leo va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 39 el resultat passava a ser de 3 - 0.
  • 136 Minuto 40 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Jani Heinonen va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Mohammad Bagher Zaribaf se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 4 - 0 al minut 40 per a Keminmaan.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan Keminmaan va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Saman Mirzadeh Eshghi des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 64 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Keminmaan va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Petar Alfirović progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roope Ventoniemi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 44 de joc.

Masala Hot Spurs

Goles Goles

  • 151 Minuto 48 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 48, el jugador visitant Niilo Lakanen va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Els jugadors de Masala no defallien en cap moment. Producte d'això, en Aukusti Rikkonen va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 6 - 2.
  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 6 - 3 quan Roope Ventoniemi va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 81 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"