Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736481181

Amistoso 736481181 Información oficial sobre el partido 736481181 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Gambiteros United Alineación oficial del equipo 'Gambiteros United' en el partido 1 - 4 Rompe_Tibias Alineación oficial del equipo 'Rompe_Tibias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gambiteros United Alineación oficial del equipo 'Gambiteros United' en el partido 3 - 3 Rompe_Tibias Alineación oficial del equipo 'Rompe_Tibias' en el partido
Tiene mala suerte 2.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,9 % 32,5 % 39,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gambiteros United

Goles Goles

  • 102 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Als 66 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Gambiteros va acabar amb la pilota als peus de Jorge Díaz de Pimienta que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Manuel Maestre Santiago va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Limay Montero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 201 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Jorge Díaz de Pimienta va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 200 Minuto 63 (Ocasión de falta): Gambiteros va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 63, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 201 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Kristijan Strika va disposar d'una bona oportunitat al minut 73, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Rompe_Tibias

Goles Goles

  • 171 Minuto 37 (Gol por el centro): En Óscar Estévanez donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 37 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Joachim Wieliczko va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Rompe_Tibias va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alejandro Giménez Soller, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.
  • 182 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Alejandro Giménez Soller, que va ser qui va marcar 1 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Vicente Matías de Rompe_Tibias la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.