Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736481087

Amistoso 736481087 Información oficial sobre el partido 736481087 en Hattrick

10.07.2024 12:05:00

Atlético Corbato Alineación oficial del equipo 'Atlético Corbato' en el partido 1 - 1 New Barnaonuba Alineación oficial del equipo 'New Barnaonuba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Corbato Alineación oficial del equipo 'Atlético Corbato' en el partido 2 - 0 New Barnaonuba Alineación oficial del equipo 'New Barnaonuba' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Corbato

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Barnaonuba. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Badr Fajaj la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Atlético es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 38.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 21 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Anselmo Ferranti per la seva rapidesa. Al minut 21 va intentar marxar per velocitat d'en Patxi Pascual, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 223 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Atlético per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 33, quan Pep Pardell va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jesús García de Cárdenas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Atlético va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Felicio Baliñas en un 1 contra 1 amb el porter Francisco Ortigas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Tobias Østergaard Hansen de Atlético va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

New Barnaonuba

Goles Goles

  • 164 Minuto 75 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Xamai Gaintzerain marqués l'empat. Al minut 75 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Salvador Torrecilla va entorpir al marcador d'en Justiniano Esguerra per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ermenter Cots de Barnaonuba la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 14 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Ermenter Cots va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.