Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736480269

Amistoso (RC) 736480269 Información oficial sobre el partido 736480269 en Hattrick

10.07.2024 12:20:00

Athletic de Becerril Alineación oficial del equipo 'Athletic de Becerril' en el partido 1 - 2 CE PI Alineación oficial del equipo 'CE PI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Athletic de Becerril Alineación oficial del equipo 'Athletic de Becerril' en el partido 1 - 1 CE PI Alineación oficial del equipo 'CE PI' en el partido
Tiene un resultado normal 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,4 % 1,1 % 86,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic de Becerril

Goles Goles

  • 105 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Carlos Cogolls rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Ismael Chico, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Luis Velasco Pando no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Chérif Maniga estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 243 Minuto 25 (Ocasión de contra por la derecha): Ander Iramain va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Athletic que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 35 (Ocasión de contra de falta): Athletic va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Ismael Chico va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a William Estupiñán, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Luis Velasco Pando va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 89 i va contraatacar. En Tomeu Pararol va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

CE PI

Goles Goles

  • 185 Minuto 27 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del CE van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Faldir Moussakhir va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 88 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 88, Santiago Mariana va pentinar un córner cap al segon pal que Óscar Chourizo va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Óscar Chourizo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 34, quan en Salvador Higuera va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Wojciech Brol va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Argider Monjorn, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Óscar Chourizo al minut 89, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.