Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736480153

Copa 736480153 Información oficial sobre el partido 736480153 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

AC Malatesta Alineación oficial del equipo 'AC Malatesta' en el partido 5 - 6 CF Pimentoneros Alineación oficial del equipo 'CF Pimentoneros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
AC Malatesta Alineación oficial del equipo 'AC Malatesta' en el partido 6 - 2 CF Pimentoneros Alineación oficial del equipo 'CF Pimentoneros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,5 % 1,3 % 13,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Malatesta

Goles Goles

  • 114 Minuto 5 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 5. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Lucjan Cupryś va empatar el partit, 1 - 1, sense complicar-se la vida.
  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Pablo Peña trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): Pep Franquesa de Malatesta va demostrar les seves habilitats al minut 29 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el Malatesta va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Pep Franquesa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 4.
  • 116 Minuto 62 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Pierre Isaksen va acabar en una passada genial cap al jugador de Malatesta Martí Guaita, que va marcar el 5 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 71 quan Pedro Bejo de Malatesta gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

CF Pimentoneros

Goles Goles

  • 136 Minuto 4 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Daniel Markus va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Emilio Yunibarbia se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 1 al minut 4 per a Pimentoneros.
  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Pimentoneros va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 6. Víctor Itruburu va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 182 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Al minut 24, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Víctor Itruburu va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 28 minuts, el tirador de faltes del Pimentoneros va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Emilio Yunibarbia, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 4 pujava al marcador.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Víctor Itruburu per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 5 - 5.
  • 172 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Pimentoneros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 5 - 6 va ser en Jaime Peña Rubia.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ignacio Rupérez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): En Emilio Yunibarbia va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.