Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736480094

Copa 736480094 Información oficial sobre el partido 736480094 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Manitas V12 Alineación oficial del equipo 'Manitas V12' en el partido 5 - 2 Doopdop Alineación oficial del equipo 'Doopdop' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manitas V12 Alineación oficial del equipo 'Manitas V12' en el partido 2 - 1 Doopdop Alineación oficial del equipo 'Doopdop' en el partido
Tiene bastante suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,9 % 1,9 % 15,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manitas V12

Goles Goles

  • 114 Minuto 61 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 61. Alberto Zapico, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 32 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Garbixo Munua de Manitas va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Jaime Gasque que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 210 Minuto 39 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Alberto Zapico quasi empata el partit per a Manitas, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Jaime Gasque hauria d'haver estat gol al minut 53 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Víctor Frau Silvestre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Manitas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 97 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Frau Silvestre va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 114 (Ocasión por la izquierda): Manitas va estar a punt de posar-se per davant al minut 114 però Víctor Frau Silvestre va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 115 (Ocasión por la izquierda): Manitas va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaime Olazábal Solís va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Toledo Golfín.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jaime Olazábal Solís de Manitas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dani Chiripa de Manitas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enric Viló de Manitas es va emportar una amonestació al minut 57 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Jaime Olazábal Solís de Manitas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Luis Toledo Golfín en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Alberto Zapico va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 1.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Manitas Miguel Reyna no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Luis Toledo Golfín es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 2.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Manitas, Enric Viló, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 2 al marcador.

Doopdop

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Al minut 33 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Doopdop prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Rafael Teruel.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): En Antonio Bar Cendón va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Doopdop va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rolf Ronstadt va desviar el xut final de Rafael Teruel després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 111 (Ocasión por la derecha): Fateh Zahiri va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rolf Ronstadt, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 105 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Debrul.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Oriol Jubany, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Rolf Ronstadt va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Doopdop i 2 - 1 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Pepe Antoñanzas anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Doopdop.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Doopdop David Traus va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.