Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736480033

Copa 736480033 Información oficial sobre el partido 736480033 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Cañailla U.D. Alineación oficial del equipo 'Cañailla U.D.' en el partido 6 - 5 Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cañailla U.D. Alineación oficial del equipo 'Cañailla U.D.' en el partido 1 - 1 Albions Club Alineación oficial del equipo 'Albions Club' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,5 % 51,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cañailla U.D.

Goles Goles

  • 112 Minuto 34 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Adrián Granyena va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 34.
  • 105 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Serse Giachino va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Gabin Ganbe va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Cañailla posava el marcador 2 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Alejandro Fabrer va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Alejandro Fabrer va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Lee Atack de Cañailla es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Gabin Ganbe de Cañailla, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Eliécer Herrera en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Adrián Granyena de Cañailla va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 2.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Cañailla, Artur Turdiu, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): En Sergio Ustara anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 4 per a Cañailla.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Cañailla, Alejandro Fabrer, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.

Albions Club

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Pedro Berral va llençar el penal ras arran de pal.
  • 118 Minuto 61 (Gol evento especial córner peinado): En Joselu Vallearena entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Albions, un peu providencial d'en Yoel Ferré Gracia va situar el 1-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): Rafael Sánchez Cano va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Pedro Berral que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Federico Montes va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 237 Minuto 70 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Antonio Tejería va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Yoel Ferré Gracia va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 271 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Albions va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 83, quan Juan Robledo va quedar-se sol davant el porter Rafael Sánchez Cano, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 108 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Pedro Berral al minut 108 semblava entrar, però Rafael Sánchez Cano va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 271 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Yoel Ferré Gracia que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 112 (Ocasión por la izquierda): Es duien 112 minuts de partit jugats quan Yoel Ferré Gracia va estar a punt de posar per davant a Albions amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rafael Sánchez Cano va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Valcárcel de Albions la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 111 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar David Valcárcel de Albions per doble groga al minut 111.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Antonio Tejería de Albions va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Albions Eliécer Herrera no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Rafael Sánchez Cano es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Alessandro Rovatti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 055 Minuto 128 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Yoel Ferré Gracia va clavar el 5 - 5 per a Albions amb una precisió mil·limètrica.
  • 058 Minuto 130 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Albions, Pedro Berral, col·locà la pilota just a les mans d'en Rafael Sánchez Cano. El marcador: 6 - 5.