Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALDELORS (1368666) - Gat Cendrer F.C (490054) » 736479979: T76/R7

Copa 736479979 Información oficial sobre el partido 736479979 en Hattrick

10.07.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 7

VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 2 - 3 Gat Cendrer F.C Alineación oficial del equipo 'Gat Cendrer F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VALDELORS Alineación oficial del equipo 'VALDELORS' en el partido 1 - 0 Gat Cendrer F.C Alineación oficial del equipo 'Gat Cendrer F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VALDELORS

Goles Goles

  • 111 Minuto 8 (Gol por el centro): Passat el minut 8 de joc, Jacinto Ortiz facilitava les coses al VALDELORS amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 90 de partit i el marcador es posà 2 - 3 quan en Sandrinho Bannach, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el VALDELORS a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Jacinto Ortiz hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sandrinho Bannach havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 290 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Jacinto Ortiz va posar de manifest la seva potència per crear una oportunitat; però la potència no li va servir per superar el porter.

Gat Cendrer F.C

Goles Goles

  • 139 Minuto 6 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Noel Macías Casado! Un inimaginable dribbling sobre Francisco Valencia va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 0 - 1 per a Cendrer FC.
  • 187 Minuto 40 (Gol tiro lejano): En Rafael Palacios conduïa pel cercle central i, veient a en Piotr Kukowski desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 2.
  • 184 Minuto 65 (Gol de penalti): Al minut 65 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Cendrer FC, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Piotr Kukowski va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cendrer FC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Melquíades Pereira, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Al minut 63 un refús amb el peu d'en Marcus Mörnsten va anar a parar als peus del Bartolomé Murrieta que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.