Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479838

Copa 736479838 Información oficial sobre el partido 736479838 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

RacingMadrid Alineación oficial del equipo 'RacingMadrid' en el partido 3 - 1 La Villa C.F Alineación oficial del equipo 'La Villa C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RacingMadrid Alineación oficial del equipo 'RacingMadrid' en el partido 0 - 1 La Villa C.F Alineación oficial del equipo 'La Villa C.F' en el partido
Tiene bastante suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,1 % 0,2 % 94,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RacingMadrid

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Yiorgos Stamoulis va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 0 per a RacingMadrid.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): Yiorgos Stamoulis va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de RacingMadrid i marcant el 2 - 0.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): En Dimitar Pisev de RacingMadrid va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 33 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gunter Dietzel va intentar anar-se'n per velocitat al minut 33 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): En Gunter Dietzel, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): RacingMadrid van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però Mehmet Servet Maharet no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Mieczysław Kotewicz de RacingMadrid va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

La Villa C.F

Goles Goles

  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Villa van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Rubén Echavarri va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Kristian Kappelsberger va xutar magistralment una falta al minut 6 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 254 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Kristian Kappelsberger no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.