Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736479817

Copa 736479817 Información oficial sobre el partido 736479817 en Hattrick

10.07.2024 12:45:00

Covadonga Alineación oficial del equipo 'Covadonga' en el partido 1 - 2 Fundicion la Celsa FC Alineación oficial del equipo 'Fundicion la Celsa FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Covadonga Alineación oficial del equipo 'Covadonga' en el partido 4 - 1 Fundicion la Celsa FC Alineación oficial del equipo 'Fundicion la Celsa FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Covadonga

Goles Goles

  • 111 Minuto 81 (Gol por el centro): Thawon Thongrueng s'emportà una gran ovació del públic local al minut 81, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Bartolomé Isidro Burruchaga va estar a punt d'avançar els locals al minut 10 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Roberto García de Eulate va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Covadonga se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Roberto García de Eulate va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Jānis Āboliņš va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): En Joaquín Brito del Covadonga ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bartolomé Isidro Burruchaga! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 68 (Ocasión por el centro): En Álvaro Ferrari va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Covadonga se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 213 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Covadonga va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Bordonada la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Dani de Germà de Covadonga va intentar batre la porteria rival al minut 80 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 221 Minuto 101 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Diego Bordonada va estar a punt d'acabar en gol al minut 101, però el porter visitant Jānis Āboliņš va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 103 (Ocasión por el centro): Covadonga enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 114 (Ocasión por el centro): Al minut 114, Iván Fernández quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Roberto García de Eulate de Covadonga va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Fundicion la Celsa FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fundicion va ser finalitzada des de l'esquerra per Vladislav Vaňura al minut 76. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 170 Minuto 102 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Max Möllers al minut 102 va permetre a Fundicion prendre avantatge per 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 8 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Daniel Illarramendi estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Raul Maselli, als 8 minuts, va fallar per ben poc.
  • 286 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Wiktor Grzyb va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 215 Minuto 71 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Daniel Illarramendi va intentar anar-se'n per velocitat al minut 71 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Denys Menant de Fundicion va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vitomir Caleta.